Slippely sinds 1970

Slippely is sinds 1970 het toonaangevende merk voor basis shirts in verschillende hoogwaardige kwaliteiten. Deze ervaring is terug te zien in de collectie van Slippely. Zowel pasvorm als kleur zijn al jaren groot favoriet bij vele dames. Kleuren die goed aansluiten bij andere outfits en het beste in iedere vrouw naar boven haalt. Geen fast fashion, maar tijdloos en eigengereid door het brede kleurenspectrum. De perfecte basis in vele kleuren in de mooiste kwaliteiten. 

 

De Slippely collectie bestaat uit vele basismodellen shirts. Accenten maken de verschillen zoals verschillende halslijnen, mouwlengtes, en tailleringen. De collectie wordt gekenmerkt door hoge kwaliteiten van viscose en biologisch katoen. Voor een goede pasvorm is er in een aantal modellen een klein percentage elastane toegevoegd.

Bekijk onze collectie voor alle kleuren.

 

Kwaliteiten

Viscose

Viscose (ook bekend onder de naam Rayon) is een kunstmatige vezel op basis van natuurlijk cellulose dat onder andere wordt gewonnen uit houtpulp. Viscose is zachter en soepeler dan katoen. Een nadeel is echter dat de stof in natte toestand zwakker is, daarom is het belangrijk om goed te letten op het onderhoudslabel. De stof mag bijvoorbeeld niet worden uitgewrongen en het mag niet in de droger. Een groot voordeel dat hij een fijn op de huid aanvoelt en de uitstekende pasvorm.

De combinatie met elastane geeft de artikelen echter de mooie elasticiteit waardoor het aanvoelt als een tweede huid.

Katoen

Katoen is afkomstig van de katoenplant die te herkennen is als een witte pluizenbol. Van deze pluis (vezels) worden garens gesponnen waarvan een doek wordt gemaakt. Typische eigenschapen van katoen zijn: ademend, vocht opnemend, soepel, zacht en makkelijk in onderhoud.

Het biologische katoen dat Slippely gebruikt voor haar kleding voldoet aan de internationale voorwaarden van de biologische landbouw. Deze katoen wordt geteeld met behulp van organische mest en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Om uitputting van de bodem te voorkomen, wordt katoen afgewisseld met andere gewassen. Biologisch katoen is duurder dan gewone katoen doordat de opbrengst per hectare meestal kleiner is en de oogst arbeidsintensief is omdat het pluis met de hand geplukt wordt. Daar staat tegenover dat de kosten voor bestrijding lager zijn.

Het elastane in de stof zorgt voor extra flexibiliteit. Hierdoor is de biologische katoen erg comfortabel om te dragen.

 

Elastane

Elastane wordt in kleine percentages (maximaal 7%) aan de stoffen toegevoegd. Het grote voordeel van elastane is de elasticiteit waardoor de kleiding een goede pasvorm heeft en het comfortabel draagt.

 

 

Slippely Stores

Slippely is door heel Nederland te koop. Door de verscheidenheid aan winkels is het haast niet haalbaar om een goede update te presenteren waarin alle verkooppunten benoemd worden. Slippely heeft veel kleuren per model en een grote verscheidenheid aan basics.
Het beste kunt u contact opnemen met ons kantoor via info@dmkdesign.nl met het verzoek u informatie te sturen met verkooppunten.

Als u als detaillist geinteresseerd bent in de verkoop van onze collectie kunt u het beste een bericht sturen naar ons e-mail adres. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

info@dmkdesign.nl
Whole Sale : 013-8898674

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *